Het verhaal van de steen

Deze steen staat symbool voor de afhankelijkheid waar L.J. in leefde. De steen stond voor zijn spijt, zijn boosheid, frustratie, twijfel en onzekerheid en alle andere zaken die hem het gevoel gaven dat hij niemand was.

Dat hij het niet verdiende om deel te zijn van zijn familie en vrienden. Dat hij het gevoel dat al deze mensen voor hem hadden niet kon beantwoorden, omdat hij zichzelf niet vertrouwde en niet opnieuw iemand wilde teleurstellen.

Al jaren hoopte hij dat iemand hem van deze steen zou verlossen tot hij er op de kick change week achter kwam dat er maar één persoon was die dat kon. Dat was hijzelf. Toen brak de steen.

Deze steen heeft nu een ereplaats op zijn schoorsteen omdat hij hem maakte tot wie hij nu is. Iemand die uit zijn ervaringen veel kracht heeft geput en die zich nu anderen in een soortgelijke situatie tot steun is.

Hij werkt nu bij Columbus.

Het verhaal van de steen