Creatieve Begeleiding/ workshops

Regelmatig en op verzoek worden er bijeenkomsten georganiseerd rondom kunst/cultuur of creatief. Er bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan:

 

Creatieve Beeldende workshop

Als jij graag creatief bezig bent is deze workshop iets voor jou. Deze workshop wordt gegeven door één van onze buddy’s en tevens creatief therapeut. Leuk om te ontdekken wat je handen allemaal kunnen maken, ook soms met weinig materiaal en wat je daarbij ook nog over jezelf kunt ontdekken.
Je kunt gratis deelnemen als je onder begeleiding bent bij Columbus.

Toneelworkshop

Heb jij altijd toneelspeler of acteur willen worden of lijkt het je gewoon super leuk om eens te proberen. Volg dan deze workshop voor beginners, en ook voor beginners die een beetje bang zijn met een heuse regisseur. Dit moet je een keer proberen en je mag altijd aangeven als je (even met iets) niet mee wilt doen.
Je kunt gratis deelnemen als je onder begeleiding bent bij Columbus.

Muziekworkshop

Hou jij van muziek maken of heb je dat altijd graag willen proberen dan kun je deelnemen aan onze muziekworkshop. Er zijn al een aantal muzikale leden bij onze buddygroep en samen met hen en de muzikaal begeleider (die in 3 bands zit en 100x heeft opgetreden) ga je gewoon free-jammen. Als je een eigen instrument hebt neem dat mee. Anders zijn er ook een aantal instrumenten ter plekke, waarmee je mee muziek kunt maken.
Je kunt gratis deelnemen als je onder begeleiding bent bij Columbus.